Väljakutsed

Kas olete valmis oma andmedeemonitega silmitsi seisma?

Liigne sõltuvus IT-st

Kas aeg päringu esitamisest informatsiooni kätte saamiseni on liiga pikk? Kas tunned huvi, kuidas iseteeninduse lahendus võib Sind IT-st vähem sõltuvaks muuta? 

Äri vajab kiiresti uut informatsiooni

Meie ümber olev maailm muutub kiiresti ja sama kehtib ka äri kohta. Tänapäeval tegutsevad organisatsioonid ajastul, mis seab esikohale andmed ja nende kasutusvõimalused. Uusi teadmisi on pidevalt vaja kiiresti, et konkurentsis püsida ja ümbritsevate muutustega sammu pidada. Uute aruannete väljatöötamine IT-osakonna poolt võib võtta nädalaid või isegi kuid.

Konkurentsis püsimine tähendab oma äri ja klientide vajaduste mõistmist peaaegu reaalajas. Teie ärijuhid nõuavad kiiremaid andmeanalüüse, et teha parimaid otsuseid ja püsida konkurentsis. 

Väljakutse: Uute andmelahenduste arendamine võtab liiga kaua aega

Uute andmelahenduste loomisel on suur sõltuvus IT- ja andmetiimidest. Uue aruande väljatöötamise aja vähendamine on konkurentsis püsimiseks ja andmemeeskonna vastu usalduse säilimise vaatest ülioluline.

Ärijuhid kurdavad sageli, et IT-l kulub liiga kaua aega, et vajalik info kättesaadavaks teha. See suurendab riski, et äri hakkab välja arendama omaenda vari-IT-d (shadow IT), mida tuleks vältida. 

Lahendus: Kaasajastage oma andmeplatvormi ja investeerige automatiseerimisse

Kihilise arhitektuuriga kaasaegne andmeplatvorm on efektiivne ning suudab täita praegused ja tulevased (+/- 5 aastat) andmevajadused. Lahendus on sageli pilvepõhine, integreerib andmeid mitmest süsteemist, on kulutõhus seadistada ja hooldada. Samuti suureneb märkimisväärselt andmetest soovitud info kättesaamise kiirus. 

Lisaks kaasaegsele arhitektuurile tasub mõelda andmelao automatiseerimisele, mis toob lisakasu kiiruse ja paindlikkuse osas. Õige automatiseerimistööriistaga saab ELT (või ETL) skriptid ja DDL skriptid automaatselt genereerida. Aeg, mis kulub analüütiliste tulemuste äripoole tellijale kättesaadavaks tegemiseks, väheneb kuni 80%.

Andmeladude automatiseerimist kasutatakse sageli koos Data Vault andmemudeli metoodikaga. Organisatsioonidele, mille andmeallikad muutuvad sageli, kas siis äri muutumise või ühinemiste ja omandamiste kaudu, on Data Vault’i paindlikus märkimisväärne. Data Vault aitab tagada aruandluse stabiilsuse ja järjepidevuse, samal ajal kui rakenduste maastik areneb. See võimaldab ka paindlikumat lähenemist andmemigratsioonidele ja versiooniuuendustele.

Võtke ühendust meie ekspertidega, et arutada, kuidas saame aidata teil lahendada teie andmeprobleeme ja luua kindel alus andmetel põhinevate otsuste tegemisele.