Väljakutsed

Kas olete valmis oma andmedeemonitega silmitsi seisma?

Kas Sinu ettevõte seisab silmitsi järgmiste andmealaste väljakutsetega?

Piiratud teadmised

Kas Sinu ettevõte suudab leida ja hoida inimesi, kellel on vajalikud teadmised andmete tõelise väärtuse nägemiseks ja realiseerimiseks?

Piiratud sissevaade

Kas kasutad oma olemasolevate andmete tõelist potentsiaali? Kas ärivõimalused jäävad kasutamata, kuna kaasaegsed andmetehnoloogiad pole kasutusel?

Andmete kvaliteet

Kas Sinu ettevõtte töötajad on teadlikud andmekvaliteedi olulisusest? Kas Sul on õiged tööriistad ja kompetentsid, et tagada vajalik andmekvaliteedi tase?

Liigne sõltuvus IT-st

Kas aeg päringu esitamisest informatsiooni kätte saamiseni on liiga pikk? Kas tunned huvi, kuidas iseteeninduse lahendus võib Sind IT-st vähem sõltuvaks muuta?

Seadustele vastavus

Kas audit nõuab ajaloolise finantsinfo rekonstrueerimist? Kas pead taasesitama kõik teatud valdkonda puudutavad muudatused?

Andmekaitse

Kas Sinu ettevõttel on paigas õiged andmekaitse- ja turvakontrollid, et vältida intsidente, maine kahjustamist ja trahve?

Andmetega seotud tehnoloogilised väljakutsed

Andmearhitektuur

Kas on raske määratleda õiget tulevikukindlat andmearhitektuuri, mis sobiks Sinu ettevõtte muutuvate vajadustega?

Pilvetehnoloogiale üleminek

Kas soovid kasutada pilve uuenduslikke eeliseid? Kas oled valmis oma analüütika pilve üle viima?

Piiratud pärandsüsteemid

Kas soovid luua väärtust oma pärandandmebaasides (legacy databases) asuvatest andmetest, samal ajal olemasolevaid rakendusi minimaalselt mõjutades?

Kiirus

Kas ärijuhid vajavad kiiremat ülevaadet andmetest? Kas soovid esitada aruandeid peaaegu reaalajas?

Andmesilod

Kas Sind piiravad osakondadevahelised andmesilod? Kas soovid terviklikku ülevaadet klienditeekonnast? Kas Sul puudub keskne andmekogu (master data)?

Rakenduste muutmine

Kas oled hädas pidevalt muutuvate rakendustega? Kas soovid tagada informatsiooni stabiilsuse pikkade ümberkujundamisprojektide ajal?