Andmete visualiseerimine

Tuginege meie teadmistele ja kogemustele

Innovatsioon, kasv ja uute ärivõimaluste leidmine saavad alguse täpsetel andmetel põhinevast infost. On oluline, et ettevõtte töötajad ja juhid mõistaksid andmeid ja nende mõju. Siin tuleb kasuks Business Intelligence ja andmete visualiseerimine, mis aitab inimestel andmeid näha, nendega suhelda ja neid paremini mõista.  

Andmete visualiseerimine on suurepärane viis, kuidas esitleda andmeid mittetehnilisele vaatajaskonnale ilma segadust tekitamata. See pole mitte ainult töölaudade (Dashboard’ide) loomise küsimus, valides mõned visuaalid andmete esitamiseks. See on kunst rääkida andmete abil lugu nii, et see oleks täpne ja kergesti mõistetav. 

Tutvuge meie andmeanalüüsi, aruandluse ja andmete visualiseerimise teenustega

Andmete visualiseerimine on teabe ja andmete graafiline esitus. Sellised andmete visualiseerimise tööriistad nagu Microsoft Power BI, Qlik Sense või Tableau pakuvad lihtsasti ligipääsetavat viisi nägemaks ja mõistmaks andmehulkades trende, mustreid ja piirväärtuseid.

Pöörame Sparkle’is rõhku sellele, et oleksime alati kursis viimaste arengutega andmete visualiseerimise valdkonnas. Jälgime hoolikalt uusimaid tööriistu ja meetodeid andmete visualiseerimise maailmas, et aidata teil oma andmeid paremini mõista. Üks põnev uuendus, mille üle oleme elevil, on Microsofti MS Fabric. Maailmas, kus andmed on üliolulised, aitavad sellised tööriistad nagu Fabric meil andmeid algusest lõpuni muuta. Fabrici uus viis andmete muutmiseks ja kuvamiseks võimaldab meil luua huvitavaid lugusid, leida mustreid ja saada oma andmetest maksimumi. 

Sparkle aitab ettevõtetel luua oma andmetest maksimaalset väärtust olles partneriks andmeanalüütika, Business Intelligence (BI), aruandluse ja andmete visualiseerimise alal. Võtke meiega ühendust, et arutada, kuidas ületada oma äriteabe väljakutseid. 

Power BI tugiteenus

Kui teie ettevõte teeb ärilisi otsuseid Power BI aruandlusest saadud ülevaadete põhjal, on ülioluline, et saaksite usaldada nende andmete ja aruannete õigsust. 

Power BI süsteemide keerukuse haldamine võib olla väljakutse. Meie Power BI tugiteenus tagab teie Microsoft Power BI lahenduste tõrgeteta toimimise. 

Mõned Power BI-ga seotud väljakutsed, millega saame aidata: 

  • Koolitus ja tugi Power BI kasutajatele 
  • Töölaudade optimeerimine jõudluse parandamiseks 
  • Power BI andmemudeli loomine 
  • Täiustatud DAX arvutused 
  • Power BI andmete turvalisus ja vastavusnõuded 
  • Power BI andmete värskendamise probleemide tõrkeotsing 
  • Power BI kasutuselevõtu strateegiad 
  • Versiooniuuendused ja ülalhoid 
 

Kui teil on Power BI-ga probleeme või kui soovite meie Power BI ekspertide tagasisidet või tuge mis iganes küsimuses, võtke meiega ühendust

Sparkle on Microsofti sertifikaadiga