Tehisintellekt

Tuginege meie teadmistele ja kogemustele

Tehisintellektiga (AI) vaatleme mitte ainult minevikku, vaid ennustame ka tulevikku. Sealjuures teeme seda isegi paremini kui äri eksperdid käsitsi. AI on defineeritud kui masina või arvuti intelligentsus, mis võimaldab tal jäljendada või matkida inimvõimeid.  

Tehisintellekt võimaldab oluliselt tõsta ettevõtte efektiivsust ja aitab juhtidel teha paremaid otsuseid. Andes keerukad ja korduvad ülesanded tehisintellektile väheneb inimlike vigade oht. Tehisintellekt ei tüdine kunagi (teeb meeleldi korduvaid ülesandeid), on kiire ja saadaval 24/7. 

Kaasaegsel andmeplatvormil kasutatakse masinõppe eksperimentideks testkeskkonda (test lab). Kui kasutusjuht on osutub väärtust loovaks, lisatakse see platvormile.  

Mõned levinud tehisintellekti kasutusjuhud hõlmavad pettuste avastamist, ennustavat hooldust, veebipõhist kliendituge, küberturvalisust ja virtuaalseid assistente nagu chatbotid. 

 

Kas otsite ChatGPT-põhist lahendust? 

Sparkle on rakendanud mitmeid ChatGPT-põhiseid lahendusi erinevates äriüksustes mitmetes erinevates tööstusharudes. Näiteks juriidilistes osakondades, klienditeeninduses, investorite suhetes, lepingute haldamises, hooldushalduses jne. Kui soovite rohkem teada saada ChatGPT-põhiste lahenduste kasutamise võimalustest teie osakonnas või tööstusharus, võtke meiega ühendust. Cronos Group on Belgias valitud Microsofti aasta partneriks (2022 & 2023). Ka meie Sprkle’is oleme uhked, et oleme saanud selle olulise tunnustuse saamisesse oma panuse anda.

Tutvuge meie tehisintellekti teenustega

Sparkle võimaldab organisatsioonidel maksimeerida andmete väärtust ja on terviklik partner tehisintellekti lahenduste osas. Alustame ärist, et määrata kindlaks tõeline väärtus. Võtke meiega ühendust, et arutada, kuidas saame aidata tehisintellekti väljakutsetega. 

Valmistuge vastavuseks EU AI Act-iga

Paljud organisatsioonid kasutavad ära tehisintellekti (AI) pakutavaid võimalusi, tunnistades selle olulist rolli tuleviku kujundamisel. Samal ajal saavad need organisatsioonid üha enam teadlikuks, et AI kasutuselevõtt toob kaasa hulga riske ja eetilisi kaalutlusi. Organisatsioonina, kes arendab või kasutab AI-süsteeme, vastutate Euroopa Liidu tehisintellekti regulatsiooni järgimise eest. 

AI riskide juhtimise keerukuses navigeerimine ja läbipaistvuse tagamine vastavuses EL-i AI regulatsiooniga on olenemata organisatsiooni suurusest suur väljakutse. Sparkle pakub süsteemset lahendust, alustada tasuks Tehisintellekti regulatsiooniks valmisoleku hinnangust, kus kaardistame hetkeolukorra, tuvastame puudujäägid. Loome teekaardi puudujääkide lahendamiseks ning vajadusel aitame ka puudujääke lahendada, et vabastada teie aega mahukast detailiderägastikust ja et saaksite keskenduda oma põhitegevusele. 

Sparkle mõistab EL-i tehisintellekti regulatsiooni keerukust ja väljakutseid ning pakub ainulaadset kombinatsiooni AI tehnoloogia, juhtimise ja vastavuskontrolli teadmistest. Me aitame teil vähendada erinevaid tehisintellekti riske, sealhulgas regulatiivseid trahve, mainekahju jm, mis võivad kahjustada teie ettevõtet, kliente ja üldsust. 

Väljakutsed, mida meie AI eksperdid suudavad lahendada

Organisatsioonid seisavad silmitsi laia valiku andmeprobleemidega. Sparkle’i AI eksperdid on tavaliselt kaasatud järgmiste väljakutsete lahendamisel: