Väljakutsed

Kas olete valmis oma andmedeemonitega silmitsi seisma?

Kiirus

Kas soovite pakkuda paremat teenust, vähendada andmeplatvormide muutumise mõju ja pakkuda kiiremini uuenduslikke lahendusi, kasutades tipptasemel automatiseerimistehnoloogiat? Kas soovite pakkuda peaaegu reaalajas ülevaateid? 

Uute teadmiste pidev tsükkel

Tänapäeva organisatsioonid töötavad ajastul, kus andmed ja nende kasutusvõimalused on muutunud üha olulisemaks. Konkurentsivõime säilitamine tähendab oma äri ja klientide vajaduste mõistmist peaaegu reaalajas. Seetõttu on vaja kiiremaid andmeülevaateid, et teha parimaid otsuseid, kuna maailm meie ümber muutub kiiresti. 

Uusi teadmisi on pidevalt vaja kiirel tempol, et püsida konkurentsis ja meid ümbritsevate muutustega kaasas käia. Kiiresti arenevates tööstusharudes (nt tarbekaubad, jaekaubandus või pangandus) tegutsevate ettevõtete jaoks muutub andmepõhine otsuste tegemine eriti oluliseks, arvestades selle mõju tuludele ja kasumile. 

Väljakutse: Andmeanalüüsi tegemine võtab liiga kaua aega

Ajakohaste aruannete loomine peab ettevõtte jaoks olema kiire ning tulema väikese pingutusega. Otsustajad peaks kasutama uute teadmiste rakendamisele, mitte nende suure vaevaga loomisele ja hankimisele. IT-osakond peaks keskenduma organisatsiooni tehnilise poole korrashoidmisele. 

Lahendus: Kiirendage oma tööd kaasaegse andmeplatvormi ja andmete visualiseerimise abil

Sparkle saab aidata teil oma andmeplatvormi moderniseerida ning võtta kasutusele ärianalüütika iseteeninduslahenduse. Selline tööriist ühendab andmed ja pakub ülevaateid, mille peale kasutajad ise veel ei ole mõelnud. See võimaldab äril kiiremini teadmisi luua ja teha olulisi otsuseid oma päringute ja analüüside põhjal, ilma et nad peaksid ootama, kuni andme- või IT-meeskonnad aruandeid koostavad. 

Kaasaegse andmeplatvormi eelis ei peitu ainult selle võimekuses toetada täiustatud analüütikat vaid ka saadud kiiruses ja efektiivsuses. 

Võtke ühendust meie ekspertidega, et arutada, kuidas saame aidata teil lahendada teie andmeprobleeme ja luua kindel alus andmepõhiseks otsuste tegemiseks.